Despre noi

 .
.

… şi cel din urmă al meu cuvânt va fi un imn ţie, ţara mea mult dragă.

Nicolae Bălcescu

 

ATS_150

„TRADITIE SI SPIRITUALITATE”

Este Asociatia care a dat nastere proiectului de televiziune HELLOTV si a carei obiectiv principal de promovare a valorilor autentice romanesti i-a fost destinat ca misiune de credinta.


Dedicare 100%

Suntem preocupati de atingerea obiectivelor

Ne propunem sa promovam lucrurile autentic romanesti. Traditii, obiceiuri, cele mai frumoase cantece si dansuri romanesti, locuri minunate din Romania, bucuria traditionala romaneasca, oameni inteligenti sau obisnuiti, care recunosc cu mandrie ca sunt romani dar in special copiii si tinerii nostri talentati. Ne dorim o televiziune care, oricat de departe ai fi de tara, sa iti aduca aminte cu drag de Romania. “HELLO TV” isi propune ca in perspectiva anului 2017, sa devina o televiziune prin satelit, pe care o vor putea urmari toti romanii, indiferent ca locuiesc in tara sau in afara granitelor tarii. Nu vom neglija insa nici problemele majore cu care se confrunta romanii zi de zi si vom incerca sa aducem in dezbatere solutiile cele mai valoroase, indiferent ca sunt venite din mediul politic, de afaceri sau din societatea civila.


Calitatea este totul

Profitul nu este important pentru noi

Ne bazam in eforturile noastre, pe aportul voluntar al tuturor factorilor sociali si politici care pot concura la realizarea unor emisiuni prin care sa promovam tot ce are mai bun, frumos si valoros aceasta tara. Ne bizuim pe cei care doresc sa se implice activ alaturi de noi in organizarea de spectacole, la care sa incurajam participarea a cat mai multi copii talentati, pentru ca suntem convinsi ca Romania este un tezaur de valori exceptionale, ce asteapta doar sa fie descoperite si slefuite. De aceea, profitul nu ne preocupa si ne permitem sa ne concentram doar pe calitatea programelor oferite.